De kazen op ons kaasplankje 6 km verderop gemaakt worden?

โ€”

door

in

Onze Blaarkop kaas wordt gemaakt van de melk van Blaarkop koeien ๐Ÿ„ bij boerderij de Hooilanden, 4,5km verderop. Dit is een oud-Hollands koeienras dat een rijke vette melk geeft. Meester-Affineurs maakt er โ€“ 6 km verderop, in de richting van Achterberg โ€“ een monomelk kaas ๐Ÿง€ mee die bij ons op het kaasplankje ligt.

Met Meester-Affineurs maken we ook onze eigen bokbierkaas waar een royale hoeveelheid Mordicus bokbier in zit. Doordat ons bokbier bijzonder veel smaak heeft krijgt de kaas daar ook veel smaak van mee en kunnen we een jonge kaas snoepen die al een hele mooie volle smaak heeft! ๐Ÿฎ

Stefan voegt het Mordicus bier toe aan de wrongel

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *