Boliebollen Webshop

Het hele jaar door krijgen we vragen van bezorgde Wageningers: “Jullie maken dit jaar toch wel Boliebollen?” Onze Boliebollen lijken in een paar jaar tijd te zijn uitgegroeid tot een fenomeen in Wageningen en omstreken.

We gaan de brouwerij voor één dag op z’n kop zetten!

Maar, ieder jaar staan we toch wel een beetje in dubio. Het is voor ons veel makkelijker om duizenden liters bier te brouwen dan duizenden oliebollen te bákken. Daarom moeten we ieder jaar even achter de oren krabben, gaan we het écht doen?

Onze oliebollen zijn een ware traktatie. Gemaakt naar geheim recept van meesterbakker Ruud Bottemanne zijn vele Wageningers sinds jaar en dag bekend met de Moliebollen van de Molenmarkt. In onze brouwerij gebruiken we hetzelfde recept en daarnaast wellen we de rozijnen in Bokbier, vandaar dat we ze Boliebollen noemen.

Als we Boliebollen gaan maken dan zijn onze gasten blij én zijn we zelf óók verzekerd van een feestelijke jaarsovergang. We gaan het dit jaar dus weer doen en zijn met de voorbereidingen gestart! We gaan 31 december de brouwerij omtoveren tot bakkerij.

Zorg dat je erbij bent en bestel hieronder alvast jouw portie!